Személyes konzultáció 30 perc:
Személyes konzultáció: ebben az időben el tudod nekem mondani azokat a félelmeidet, problémáidat, amikkel nap, mint nap küzdesz lelkileg és ez miatt nem vagy kiegyensúlyozott nincs lelki nyugalmad. A hallottak alapján megfogalmazom egyértelműen a megoldást, hogy miként tudom elérni, hogy a legjobb formádat tud magadból kihozni!
Megszabadítalak a cél nélküli élettől, az eredménytelen cégvezetéstől, egy megromlott kapcsolattól, vagy egy összeomló házasságtól.
A beszélgetések előtt, amit érzel! A legjobb szó, amivel jellemezhetem, az a szörnyű. Szörnyű, szörnyű, szörnyű. Beszélgetések után! Aztán történik valami fantasztikus. Aztán szörnyű, szörnyű, szörnyű. Aztán megint történik valami fantasztikus, és ez így megy egész alkalomról, alkalomra. És az egyik percben fuldoklom, mintha sóvárognék a régi életem után, de aztán történik valami apróság, ami varázslatos. Olyan elemi ereje van, hogy az egész fáradozás értelmet nyer. Ez a legjobb dolog a világon.
Elkötelezett vagyok abban, hogy a feltétel nélküli elfogadásomról, együttérzésemről, őszinteségemről, bizalmamról bizonyságot tegyek neked, és egy személyes kapcsolatot kialakítva veled, a lehető legoptimálisabb megoldást létrehozva a számodra segítsek neked.
A folyamat
Az első találkozáson (ha az próba-coaching, akkor az azt követőn) meghatározzuk a kiindulási helyzetet és azt, hogy abból hová szeretnél eljutni a coaching segítségével, és azt is, hogy mikorra szeretnél oda megérkezni. Ez lesz a folyamat mindkettőnek számára belátható kerete.
Bizalom
A coaching legalapvetőbb eleme a bizalom, amely – többek között – titoktartásra épül. Ezért különösen fontos számomra, hogy megőrizzem a titkod, s a beszélgetéseinken elhangzottakat harmadik fél tőlem semmilyen körülmények között ne ismerhesse meg.
Partnerség
Nincs rajtam fehér köpeny. Nincs alá-fölé rendeltség. A mentorállásban valódi egyenlő partnerek vagyunk!

Kérj most konzultációs időpontot!

Elérhetőségeim:

Mobil: +36 20 540 8040

Email: gredics-tivadar@sikereselet.com

Egyéni tanácsadás
Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan problémák, krízishelyzetek, amikor úgy érzi egyedül már nem képes megküzdeni a kialakult helyzetek kezelésével, és egy kívülálló segítségére van szüksége. A krízishelyzetek sokszor úgy jelentkeznek, hogy a problémák sokasodnak és a korábban bevált probléma megoldási eszközökkel nem képes túllépni az adott élethelyzeten ezáltal reménytelennek, tehetetlennek élni meg a mindennapokat.
Az egyéni konzultációt azoknak ajánlom, akik négyszemközti beszélgetés keretén belül szeretnének a saját problémáikkal megküzdeni, vagy úgy érzik, hogy olyan problémájuk van, amelyet senki mással nem szeretnének megosztani.
Hogy zajlik a tanácsadás? Első találkozás alkalmával megismerjük egymást, felmérjük az adott élethelyzet kríziseit, megbeszéljük a konzultáció célját, körülbelül hosszát, és gyakoriságát. Az egyéni konzultáció időtartama 60 perc, megbeszélés alapján hetente vagy kéthetente történik.

Kérj most konzultációs időpontot!

Elérhetőségeim:

Mobil: +36 20 540 8040

Email: gredics-tivadar@sikereselet.com

Párkapcsolati tanácsadás
Alkalmanként: 1,5 óra

Egyedül van, de szeretne végre egy boldog, kielégítő kapcsolatban élni?
Érthető, hogy egy idő után mindenkinek elege van a szingliségből, a rászakadó függetlenségből, a mindent egyedül csinálok, gyakran a magányosság frusztráló érzéséből. Szeretnénk valakit magunk mellett tudni, egy jól működő, egészséges párkapcsolatban élni.

• Tisztázunk, kell a párkapcsolati céljait
• el kell mélyednünk az önértékelés, a bizalom, az elköteleződés, határok, intimitás és egyéb érzelmi témákban
• fel kell fedeznünk a korábbi rosszul működő kapcsolatainak mintázatát és átalakítani produktívabb, egészségesebb mintázatokká
Párkapcsolatban él, de szeretné, ha jobban működne?
Ha párkapcsolatban, házasságban él, de szeretné elégedettebbnek érezni magát, meg kell értenie jelenlegi kapcsolatát, annak motorját, buktatóit, akadályait és tudnia kell reális célokat kitűzni. Együtt megpróbáljuk feltárni, hogy mi is az, amit érez, talán hiányol valamit a párkapcsolatából, megnézzük, hogy is van az elköteleződéssel és az intimitással. Lehet, hogy szükség lesz némi változtatásra a kommunikációs és problémamegoldó készségeiben. A közös munka segíthet, hogy tisztábban lássa kapcsolata jövőjét, illetve hogy társával mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot tudjon kialakítani.
Házassági tanácsadás, párterápia
A házasság elsősorban egy hosszú beszélgetés, mondja Nietzsche. Azt gondolom, hogy sok válásra túl korán kerül sor. Az esetek többségében a felek még nem merítették ki a kapcsolatban rejlő összes lehetőséget, még bármi megtörténhet, még fennáll az esély, hogy „felnőjenek” a kapcsolathoz. Nem állítom, hogy minden válás értelmetlen, csak a legtöbbre éppen azon a ponton kerül sor, amelyről azt gondolom, hogy a kapcsolat épp akkor válhatna izgalmassá, megújulóvá és fejlődőképessé.
Miért jönnek a párok tanácsadásra?
Házassági tanácsadásra illetve párterápiára a legkülönfélébb indokkal érkeznek párok: állandó veszekedések, elakadt kommunikáció, hatalmi harcok, szexuális és intimitás problémák, szerepkonfliktusok, függőség-autonómia kérdések, féltékenység, hűtlenség, családtervezési és gyereknevelési gondok és folytathatnánk.
A közös munka során az együttműködésen van a hangsúly
• fontos azoknak a negatív mintázatoknak az azonosítása, melyek aláássák a kapcsolat minőségét
• egymás hibáztatása és a hatalmi harcok helyett, meg kell tanulni a konfliktusok hatékony kezelését
• fel kell ismerni az ok-okozat mintázatokat a párkapcsolatukban
• meg kell tanulni hatékonyan túljutni a hétköznapi stressz faktorokon, amik megzavarják a valódi kapcsolódást és megölik a romantikát.

Kérj most konzultációs időpontot!

Elérhetőségeim:

Mobil: +36 20 540 8040

Email: gredics-tivadar@sikereselet.com