ÜDVÖZÖLLEK,
Grédics Tivadar vagyok

Rávezetlek a vágyott életedhez vezető útra, anélkül hogy a jelenlegi életedet hátrahagynád

Mikor tudok segíteni?

  • Ha reggelente a mellkasodban szorító érzést érzel, s nem tudod az okát
  • Ha izgulsz, szorongsz, azon nehogy valami baj történjen
  • Folyamatosan gondolkozol a jövőn, ezáltal a jelent nem éled meg
  • Magányos vagy?

Akkor el kell döntened, hogy változtatni akarsz és a vágyott életedet akarod élni, ha ezt megtetted, akkor tovább tudlak segíteni a változásban,

Miben érsz el változást?

Sikeresebb leszel az életben, több őszinte barátod lesz, több pénzed lesz, több szabadidőd lesz,

Kérj most konzultációs időpontot!

Elérhetőségeim:

Mobil: +36 20 540 8040

Email: gredics-tivadar@sikereselet.com

RÓLAM

Miért?

Több évvel ezelőtt egy nagyon súlyos baleset ért, aminek a hatására teljesen megváltozott az életem és szemléletmódom. Új szemléletemnek megfelelő hanganyagokat és könyveket kezdetem hallgatni, olvasni. A könyvek olvasása közben rátaláltam a múltszázadban élt talán egyik legsikeresebb és leghíresebb szerzőre Napoleon Hillre. Ő volt az, akitől származik az a mondás, hogy ennek a megváltozott világnak, amelyben élünk új ötletekre, új vezetőkre, új tanulási módokra, új könyvekre van szüksége. Ez a gondolatmenet volt az, ami cselekedetre sarkalt. Figyelmemet és időm nagy részét elszántan olvasásra és hanganyagok hallgatására fordítottam. Éreztem, hogy komfortzónám kitágul. Kitűzött életcélom lett, hogy a megszerzett tapasztalataimat és tudásomat az embertársaim tudtára adjam, akképpen, hogy megélhessék az elképzelt vágyott életüket.

A számos elolvasott könyvekben megismert alapvető természeti alapelvek, alaptörvények mindegyikét a saját életembe átültetve sikeres és nyugodt életet alakítottam ki feleségem, 4 közös gyermekünk és jómagam részére is.

Hitem szerint, ha ezeket a törvényeket és alapelveket az általam meghatározott időrendi keretbe helyezed, és beültetsz a mindennapjaidba, akkor nagy valószínűséggel eléred a vágyott életedet. Legfőbb célom, hogy megélhessétek a MOST pillanatát – őszintén tudjatok mosolyogni és élvezni a minket körülvevő apró csodálatos dolgokat úgy, hogy ne a jövőben járjon az agyatok, hanem a jelenben, nyugodt legyen a lelki világotok, ne legyen gyomorgörcsötök, s mindezek közben ne féljetek, és ne aggódjatok a múlt vagy a jövő problémáin. Független anyagi életet tudjatok kialakítani. Tudatosan tudjatok készülni, minden várt és váratlan eseményre – ezért mindegy, hogy most kezded az életed, vagy ismerkedsz, a pénzügyi világ rejtelmeivel a velem folytatott kurzus, kezedbe adja a megoldást. Nem számít mennyire vagy most sikeres. Meg fogsz lepődni, milyen sokat nyertél a kurzusaimtól. Életed hátralévő részében úgy fogsz erre az időszakra visszatekinteni, mint pályafutásod egyik jelentős fordulópontjára.

Kezd el és kívánom, hogy érd el a céljaidat!

 

Baráti üdvözlettel

Grédics Tivadar