Több évvel ezelőtt egy nagyon súlyos baleset érte a szerzőt, aminek a hatására teljesen megváltozott az élete és szemléletmódja az őt körülvevő emberek felé. Új szemléletének megfelelő hanganyagokat és könyveket kezdett hallgatni, illetve olvasni. A könyvek olvasása közben rátalált a múltszázadban élt talán egyik legsikeresebb és leghíresebb szerzőre Napoleon Hillre. Ő volt az, akitől származik az a mondás, hogy ennek a megváltozott világnak, amelyben élünk új ötletekre, új vezetőkre, új tanulási módokra, új könyvekre van szüksége. Ez a gondolatmenet volt az, ami a szerzőnket cselekedetre sarkalta. Figyelmét és idejét elszántan olvasásra és hanganyagok hallgatására fordította. Érezte, hogy komfortzónája kitágul. Kitűzött életcélja lett, hogy a megszerzett tapasztalatait és tudását az embertársai tudtára adja, akképpen, hogy megélhessék az elképzelt vágyott életüket.

A számos elolvasott könyvekben megismert alapvető természeti alapelvek, alaptörvények mindegyikét a saját életébe átültetve sikeres és nyugodt életet alakított ki felesége, és 4 közös gyermekük számára.

Számtalan könyvben írt alapvető természeti törvényekkel és alapelvekkel megismerkedtem, melyeket nem én találtam ki, de hitem szerint, ha ezeket a törvényeket és alapelveket az általam meghatározott időrendi keretbe helyezed, és beültetsz a mindennapjaidba, akkor nagy valószínűséggel eléred a vágyott életedet. Legfőbb célom, hogy megélhessétek a MOST pillanatát – őszintén tudjatok mosolyogni és élvezni a minket körülvevő apró csodálatos dolgokat úgy, hogy ne járjon az agyatok máson, nyugodt legyen a lelki világotok, ne legyen gyomorgörcsötök, s mindezek közben ne féljetek, és ne aggódjatok a múlt vagy a jövő problémáin. Független anyagi életet tudjatok kialakítani. Tudatosan tudjatok készülni, minden várt és váratlan eseményre – ezért mindegy, hogy most kezded az életed, vagy ismerkedsz, a pénzügyi világ rejtelmeivel ez a könyv a kezedbe adja a megoldást. Nem számít mennyire vagy most sikeres a jövőben a könyvem segítségével, sokkal többet érhetsz el! Mire a könyvem végére érsz, meg fogsz lepődni, milyen sokat nyertél belőle. Életed hátralévő részében úgy fogsz erre az olvasmányra visszatekinteni, mint pályafutásod egyik jelentős fordulópontjára.

Kezd el és kívánom, hogy érd el a céljaid!