Építsd fel magad! – tréning

AZ ELSŐ LÉPÉS

Erre a tréningemre van szükséged akkor, ha változtatni szeretnél a jelenlegi élethelyzeteden. A legtöbb ember tudja, hogy az élete nem pont úgy alakult, ahogy elképzelte, sőt még el is határozzák, hogy változtatni szeretnének rajta, sok esetben még a változás lehetősége is megvan számukra, de mégsem tudják megtenni az első lépést, ami a céljaik felé vezető útra terelné őket. A motivációs előadók többsége a változást az emberek életében a FELKÉSZÜLÉSI szakasz nélkül oktatják, ami kutatásaim eredménye alapján bátran állíthatom, hogy nagy hiba. Úgy képzelik el, ha bizonyos mondatokat mondogatunk magunknak („szeresd magad jobban” – „éld meg a jelen pillanatait” – „légy magabiztosabb” stb…), akkor egy csapásra megoldódik minden problémánk De ez nem így van FELKÉSZÜLÉSI SZAKASZ NÉLKÜL ez lehetetlen küldetés!

MIÉRT?

mert a jelenlegi mindennapi életünkbe beültetni és alkalmazni FELKÉSZÜLÉS NÉLKÜL lehetetlen, nem tudjuk, hogyan kell reagálnunk a tanácsolt bölcsességekre, nem tudjuk befogadni és alkalmazni, ezáltal nem leszünk kitartóak és hamar feladjuk, amint a szürke hétköznapok a hatalmukba kerítenek. Elmesélek egy velem megtörtént esetet. 4 évvel ezelőtt vendégként voltam jelen egy nagyobb motivációs előadáson. A mellettem ülő középkorú úriember az előadás ideje alatt teljesen ráhangolódott az előadóra lelkesen jegyzetelt, és követte az instrukciókat, amiket az előadó kért a közönségtől. Az előadás végén az autómhoz siettem, miközben észrevettem, hogy a mellettem ülő úriember is az egyik autóhoz közeledik, ami nem messze állt az enyémtől. Mielőtt az autójához ért volna hangosan kiabált valakivel a telefonba – rá sem ismertem teljesen más arcát mutatva, mint bent az előadáson. Nos, ez az a helyzet, amikor nem tudja feldolgozni mindazt, amit hallott mert nem ismeri azt a módszert amit a felkészülési szakaszban megtanítok.

Szeretném hangsúlyozni, hogy nem veled van a baj!

Az én módszeremmel, sokkal egyszerűbben és biztosabban megtanulhatod, miként tudod befogadni és alkalmazni a tanításomat, ami végül meghozza a várva várt céljaidat és a vágyott életedet.

Miért?

Mert hiszek abban, hogy megváltoztatni az életedet és a céljaid felé vezető útra térni nem kis feladat, éppen ezért, mint a legtöbb nagyobb eseményre az életünkbe erre is készülnünk kell, meg kell alapoznunk a jövőbeni fejlődésünk alapjait. Gondoljatok, egy ház építésére alap nélkül nem épül fel a vágyott házunk vagy az érettségi vizsga vagy egy olimpiai bajnokság, ezen események előtt is fel kell készülnünk, ahhoz, hogy esélyünk legyen a bajnokság megnyerésére.

Kérj most konzultációs időpontot!

Elérhetőségeim:

Mobil: +36 20 540 8040

Email: gredics-tivadar@sikereselet.com