12 erény, ami a jelenlegi életedet nyugodtabbá,

és félelem mentesé teszi.

Mi a teendőd?

            Iratkozz fel a hírlevelemre és 12 héten keresztül minden héten kapsz tőlem egy emailt. Az emailben mindig 1 db erényt fogok definiálni, és leírom, miként tud segíteni jelenlegi életeden ha, beülteted a mindennapjaidba. Meglásd 12 hét alatt, rengeteg olyan dolgot fogsz megismerni és tanulni ebből, ami jobbá, energikusabbá, félelem mentesebbé, nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tette életedet.

Miért van erre szükségem?

A mai társadalmunkban a legtöbb ember kesereg, boldogtalan, nem kiegyensúlyozott, félelmei kétségei vannak a jövőjét illetően. Nem éli meg soha a jelen örömeit, mert folyton a múlttal vagy a jövőjükkel vannak elfoglalva. Nagyon hiszek abban, hogy nem élheted így az életedet. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy boldogan szeretetben teljes egész életet éljen. A mai rohanó világban úgy gondolom, hogy az embereknek, ahhoz, hogy ezt el tudják érni útmutatásra, egy vezetőre, segítségre van szükségük. Lehet, hogy csak egy személyes beszélgetésre vagy egy komplett útmutatásra van szükséged – én segítek!

Hiszek abban, hogy egy személyes konzultáció keretében ki tud alakulni köztünk egy bizalmas beszélgetés. Nem fogod feszélyezve érezni magad hisz nincs rajtam fehér köpeny, ami kettőnk közé állna. Én magam is egy ugyanolyan földi halandó vagyok, mint te csak a témában rengeteg elolvasott és meghallgatott hanganyag tudásával és több évnyi megfigyeléssel és kutató munkával.

Hiszem, hogy mindenkinek fel kell fognia, hogy az életünket tisztelnünk és becsülnünk kell.

Rossz sorrendet követnek az emberek, mert a boldogságukat mindig feltételekhez szabják, azt hiszik, ha valami meg lesz vagy teljesül, akkor majd boldogok lesznek. De ez soha nem történik meg! Így elvesztik a jelen öröm pillanatait, ezért boldogtalanok és fáradtak. Folyamatosan hajszolnak újabb és újabb kellékeket, mert azt hiszik, hogy attól majd boldogabb lesz az életük. Amikor megszerezték, akkor ismét belendül a mókuskerék és egy újabb kelléket akarnak nagyobbat, szebbet, jobbat és így tovább addig, ameddig ez a hajsza magát az embert viszi el egy szívinfarktusban vagy netán egy agyvérzésben.

Amennyiben a létező természeti törvényeket az általam megfogalmazott és sorrendbe helyezett tanítás szerint használod és gyakorlod a mindennapi életed során, akkor boldogan, kiegyensúlyozottan és kalandosan érheted el céljaidat. A megváltozott viselkedésed a letisztultabb életed tetszésre talál a környezetedben élő emberek számára, ezért ők is kutatni fogják boldogságod titkát. Életed megtöltődik boldog és örömteli pillanatokkal, melyre figyelni tudsz és megélheted minden egyes pillanatát.

 

Kérd ingyenes tanításom, ami tartalmazza azt a 12 erényt, ami jobbá, energikusabbá, félelem mentesebbé, nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi életedet.

[listamester id="3344" mode="js"]